EN BM
PERIHAL
SUKAN SEA
SUKAN PARA
UPACARA
SERTAI KAMI
MEDIA
PANDUAN BANDAR
KL2017
Jenama & Maskot
Lagu
Sejarah
Green Games
Pungutan Pingat
Jadual
Atlet
Pungutan Pingat
Jadual Sukan
Atlet
Pas Masuk
Larian Baton Bangkit Bersama
Larian Obor
WAU Factor
Periksa Status Anda
Penaja
Pengumuman
Berita
Siaran Akhbar
Galeri
Stadium Digital
Tempat Menarik
Panduan Destinasi
Panduan Perjalanan
Maklumat Berguna
MENU
  1. laman utama
  2. Sertai Kami
  3. Penaja
  4. SPRITZER
SPRITZER

SPRITZER PENAJA LOGO

Spritzer umumnya dikenali sebagai jenama air mineral semulajadi yang paling laris di Malaysia. Semenjak tahun 1980-an, Kumpulan Syarikat Spritzer – yang terdiri daripada lapan buah syarikat subsidiari – merupakan pengeluar serta pengedar air mineral semulajadi, air mineral semulajadi berkarbonat (Sparkling), air minuman suling, minuman berkarbonat berperisa buah-buahan, minuman berperisa buah-buahan, minuman berfungsi, berus gigi, preform, dan botol bungkusan.

Walaupun kelihatan mudah, namun cabaran yang paling besar adalah memastikan alam semulajadi tidak terjejas. Kami berusaha bersungguh-sungguh dalam memastikan tapak punca air kami di dalam kawasan seluas 330 ekar di Taiping, Perak ini bebas daripada sebarang bahan yang berpotensi mencemarkannya, agar kebersihan dan ketulenan punca air sentiasa terpelihara.

Proses pengeluaran kami dilengkapi dengan teknologi pembotolan yang maju serta automatik dengan setiap proses dikendalikan oleh pakar yang berkelayakkan tinggi. Ini untuk memastikan agar kualiti setiap satu produk Spritzer yang dihasilkan berada dalam kelas yang tersendiri. Oleh kerana itu, Spritzer telahpun berjaya memperolehi pelbagai anugerah sepanjang tahun.


PENAJA PERAK LAIN